Opwarmer jeugdtrip 2021

Opwarmer jeugdtrip 2021

Beste jeugdleden,

Al heel veel jaren gaan we met de Dukes jeugd op buitenlandse trip. Volgens oud-deelnemers is dat één van de mooiste rugby-ervaringen. Door het Coronavirus COVID-19 hebben we vorig jaar de jeugdtrip helaas moeten annuleren en of we dit jaar kunnen gaan is momenteel ook nog onzeker. Desondanks hebben we de jeugdtrip 2021 in de steigers staan, dus als het verantwoord kan èn volgens de regels van de Rijksoverheid mag: DAN GAAN WE.

Begin februari ontvangen alle jeugdleden de uitnodigingsbrief voor de jeugdtrip. In die brief staat meer informatie en ook hoe en wanneer je een ticket voor deelname aan de jeugdtrip kan kopen.

Mis nooit het
laatste nieuws

Word lid van onze online community en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!