Enquête wensen en behoeftes sportwedstrijden

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Beste leden van The Dukes,

Ik kan jullie mening goed gebruiken voor mijn afstudeeronderzoek bij FC Den Bosch.

Vanuit de studie Commerciële Economie aan de Johan Cruyff Academy, doe ik onderzoek naar de wensen en behoeftes van sportwedstrijden o.a. gericht op FC Den Bosch. Het onderzoek is gericht op de volgende doelgroep: “Mannen en vrouwen wonend in de gemeente ‘s-Hertogenbosch met affiniteit voor sport.

Als je binnen de doelgroep valt, kan ik je mening goed gebruiken. De enquête neemt ongeveer 6 minuten in beslag. Je mag het altijd doorsturen onder familie en/of vrienden! Klik hier om de enquête te openen.

Alvast bedankt!

Groetjes,
Pleuni

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.