Verslag RC The Dukes – Haagsche RC

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Zaterdag 12 september mochten we maar liefst drie teams vanuit Den Haag (mooie stad achter de duinen) verwelkomen in Den Bosch (mooier dan Parijs). De Colts en het eerste en tweede team van de Haagsche Rugby Club (HRC dus) kwamen zich in de pre season meten met de vergelijkbare Dukes teams.

Als voor bereiding was zelfs een hoogwerker verworven om betere beeld te krijgen van de wedstrijden. Nou dan viel er voldoende te filmen want de gasten van HRC wonnen alle drie de wedstrijden. Vooral in de wedstrijd tussen The Dukes 1 en HRC 1 was duidelijk te zien dat er bij HRC negen (jawel 9) jongens zijn teruggekeerd.

Niet getreurd. Komende zaterdag mogen The Dukes 1, 2 en de dames het in Castricum opnemen tegen Cas RC. De wedstrijd Cas RC 1 – The Dukes 1 staat in het teken van de Rodney Hermans memorial. En mocht iemand vragen hoe je 1,5 meter afstand houd dan gaat dat dus als hieronder.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.