Parkeerbeleid

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Hallo rugbyvrienden,

We moeten het hebben over het parkeerbeleid rondom het Dukesterrein.

De situatie escaleert en dat komt onze relatie met de buurt , de scouting en de gemeente niet ten goede.

Vanuit de buurt krijgen we tientallen klachten over Dukes, ouders en bezoekers die op het gras en in de plantsoenen parkeren. Vanuit de gemeente worden we er op gewezen dat de Limietlaan voor het clubhuis geen parkeerplaats is, en zelfs niet toegankelijk.

De scouting heeft in een wanhopige poging om van de volle parkeerplaats af te komen zelfs de toegang afgesloten voor verkeer.

We gaan  de nuloptie vanaf nu hanteren. Dat betekent dat de 5 parkeerplaatsen van de Dukes bij de scouting voor alleen nog beschikbaar zijn voor bestuur, technische dienst en overdag tot 17.00 uur voor de contractpartijen waar we mee werken.

Dat betekent dat u alleen als u daadwerkelijk iets komt afleveren nog de Limietlaan op mag. Dat betekent dat we handhaving ook gaan vragen op te treden wanneer er wild geparkeerd wordt.

We hebben er in een stemming met 99,9 % voor gekozen op de Limietlaan te blijven, met alle daarvoor geldende beperkingen. U kunt kostenvrij parkeren in de garage.

We gaan onze goede naam niet te grabbel gooien omdat u die 100 meter te ver vindt om te overbruggen, help ons om de boel leefbaar te houden.

Het Bestuur.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.