The Dukes 4 – BRC 3: strijd om de Oetel Kiele Cup

 In Clubnieuws, Nieuws Senioren

En dat was ‘ie dan. Misschien wel de eerste wedstrijd van het seizoen 2020-2021. De strijd om de Oetel Kiele Cup tussen het vierde team van The Dukes en het derde van de Bredase Rugby Club.

Beide teams strijden al een aantal jaren tegen elkaar in de vierde klasse, uw klasse voor talenten in welke vorm dan ook (miskend, onontdekt, ooit, enzovoort) en omdat deze wedstrijden altijd prettig verliepen – af en toe werd er een handtasje gegooid maar goed – was er nu een pre season wedstrijd afgesproken. Omdat het Bosch Rugby Weekend niet door kon gaan werd dit maar direct een echte cup-strijd.

Dus gingen afgelopen zondag 2 augustus beide teams in Den Bosch de strijd met elkaar aan op ons veld aan de Limietlaan. Dukes 4 onder leiding van de nieuwe technische staf: Maikel Weyers en Hans Meeuwis. Of er sprake was van rugby honger werd meteen duidelijk: er ontwikkelde zich een mooie faire en felle wedstrijd voor het vele publiek. BRC 3 bleek talentrijker en won de strijd om deze cup die na afloop onder het genot van een hapje en drankje werd uitgereikt aan de voet van het Zomerterras ZUID. Dit smaakte in alle opzichten naar meer heren. Op naar de competitie en de volgende editie van deze cupstrijd.

En gelukkig hebben we de foto’s nog.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.