Geen promotie voor Coen van Rossum

 In Clubnieuws, Dukes in Media, Nieuws Senioren

Eind 2019 verliet Coen van Rossum The Dukes om te gaan samenwonen in Frankfurt. Hij ging rugbyen bij de Duitse eerste klasser BSC Offenbach. Die hadden de ambitie om te promoveren naar de Bundesliga. Na zeven wedstrijden stonden ze er goed voor: bovenaan, met het maximale aantal van 35 wedstrijdpunten. En een uitstekend puntensaldo: 429 voor, 36 tegen (+393).

Maar helaas is ook daar de competitie afgelast. Geen promotie dus, en in het seizoen 2020-2021 opnieuw proberen. Lullig, maar wel een stukje in de landelijke pers waarin zelfs nog ‘Winterzugänge’ Coen van Rossum genoemd wordt. Er bleibt da. Misschien tijd voor een oefenpotje tegen The Dukes?

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.