Dukes en Bossche Coronazomer

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren
Hallo vrienden,
Zoals jullie wellicht al in de krant hebben gelezen is The Dukes betrokken bij het vormgeven van de Bossche Coronazomer. Met een aantal initiatieven gaan we proberen getroffen sectoren zoals Horeca, Sport (wij dus) en Cultuur deze zomer toch ruim baan te geven.
Die initiatieven willen we graag met jullie bespreken aanstaande  maandag 1 juni op het geopende terras van de club. Zie het maar als een informele ALV, want we hebben op een aantal vragen van het bestuur een antwoord nodig van de leden.
En natuurlijk is het mooi dat we elkaar kunnen treffen op de dag dat we van oudsher ons toernooi hebben: tweede pinksterdag. Zoals gezegd, het bier staat koud en we hopen u, met inachtneming van enige maatregelen, te mogen verwelkomen. Voor hapjes is gezorgd.
Hoe werkt het:
  • De 1,5 meter regel is van kracht. Leden uit een huishouden hoeven zich daar niet aan te houden. Je mag niet naar binnen richting de bar. Je wordt bediend, het is net echt.
  • Je moet vooraf reserveren. Dat kan heel eenvoudig via de webwinkel van de Dukes. Het kost niks en je mag voor maximaal vier mensen reserveren.
  • Als je niet meer kunt reserveren in de webwinkel is het goed mogelijk dat er toch plaats is. Bel even naar Marcel van Poelwijck voor de stand van zaken op dat moment: 06-41409920
  • We openen om 14.00 uur en sluiten om 22.00 uur.
  • Afrekenen gebeurt contactloos met mobiele pin automaat.
  • Richting de toiletten en in de toiletten geldt onverkort hetzelfde regime.

Het bestuur van Rugby Club The Dukes.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.