Overlijden Hans van Brakel: Een Duke is heengegaan…..

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren, Rugby Nederland
Gistermorgen is Hans van Brakel overleden. Hans leed al langere periode aan kanker en heeft tot het laatst gestreden.
Vanaf begin tachtiger jaren van de vorige eeuw heeft Lid van Verdienste Hans zich als zeer betrokken Duke opgesteld. Dat blijkt ook naast zijn Lidmaatschap van Verdienste uit de rest van zijn palmares: 3-voudig houder van de Majid Zouhir trofee, houder van de Malcolm Hughes trofee en van 1996 tot en met 2003 clubcaptain. Als teammanager van Dukes 1 heeft hij de zorg voor alle randzaken rondom ons eerste Team enkele jaren op zich genomen. Hans heeft zich, tot zijn ziekte hem hard trof, nog ingezet voor de club als referee beoordelaar, waarmee hij de club behoedde voor een boel onheil.
Naast zijn inzet voor de club was Hans ook immer een graag geziene gast aan de Limietlaan. Gedurende tientallen jaren, eerst op het veld, en daarna er naast, aanwezig om te kijken naar eender welk team om daarna ongeacht het resultaat een biertje te pakken.
Hans is 68 jaar geworden.
Namens het bestuur,
Eric van der Zande
Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.