Verslag Cubs 2 tegen ‘t Gooi

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd

Zaterdag 1 februari speelde Cubs 2 een thuiswedstrijd tegen de Cubs 2 van ‘t Gooi. Hieronder het verslag van Pieter Roos (vanuit ‘t Gooi): ‘Zaterdag is Cubs 2 afgereisd naar het mooie Den Bosch. Daar vond de strijd plaats tussen onze mannen van ‘t Gooi  en De Dukes. In het begin van de wedstrijd domineerde ’t Gooi en werd er voornamelijk op de helft van De Dukes gespeeld. Er werden strakke acties uitgevoerd en al het geleerde werd netjes in praktijk gebracht.  In de scrum hadden we de overhand en konden we ook de bal weer terug winnen. Met een tussenstand van 07-26 gingen we de rust in. Na de rust werd de strijd voor de mannen toch wel zwaarder. De Dukes gingen er harder in en dit maakte dat de weerstand van onze kant af en toe brak. Na een kranige potje van goed ballen en elkaar kunnen vinden hebben we de schade van de tweede helft kunnen beperken en het kunnen brengen tot een eindstand van 19-26.’

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.