Super Saturday & Sunday

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Komende weekend staat het aan de Limietlaan in het teken van Super Saturdag & Super Sunday.

Zaterdag 8 februari begint de dag met het Dukes toernooi voor de Turven, Benjamins en de Mini’s. Dit duurt tot 14:00 uur en daarna nemen de twee finalisten van vorig seizoen het tegen elkaar op: om 15.00 uur ontvangen onze Colts hun leeftijdsgenoten van de Bredase RC. Tevens zullen in het clubhuis er een tweetal wedstrijden van de Guinness Six Nations worden uitgezonden op groot scherm. Eerst neem Ierland het op tegen Wales gevolgd door Schotland tegen Engeland.

Op zondag 9 februari is het opnieuw volle bak aan de Limietlaan. Om 10.00 uur trapt ons tweede dames team tegen RC Delft 2, gevolgd door het eerste dames team wat het opneemt tegen de Lady Wasps. Daarna is het de beurt aan The Dukes 3 die The Rams ontvangen. The Dukes 2 sluit om 15.00 uur af in een Brabantse derby tegen RC Octopus. Tevens zal Frankrijk het in de 2e ronde van de Guinness Six Nations opnemen tegen Italië. Deze wedstrijd zal op groot scherm worden uitgezonden.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.