Wedstrijdverslag Dukes 1 – Hookers 1

 In Clubnieuws, Nieuws Senioren

Afgelopen zaterdag speelde The Dukes 1 aan een goedbezochte Limietlaan tegen RC The Hookers. Het was een spannende pot waarin onze mannen lang tegen een achterstand aankeken. Hieronder staat het verslag uit het Brabants Dagblad.

Ons eerste had het afgelopen zaterdag moeilijk tegen The Hookers. Een beetje zoals verwacht – in ieder geval door uw verslaggever – met zo veel geblesseerden en afwezigen.

Vanaf het begin trokken The Hookers fel ten strijde en namen een voorsprong die ze tot de rust uitbouwden. Maar opnieuw zetten The Dukes na de rust de zaak recht.

In de eindfase gingen beide teams voor het bonuspunt, dat uiteindelijk voor The Hookers bleek te zijn.

Misschien werden de afwezigen gespaard voor de topwedstrijd van aanstaande zaterdag thuis tegen RC Eemland? Maar dat weten alleen Alex en Richard.

Door de winst tegen The Hookers is degradatie uit de Ereklasse rekenkundig niet meer mogelijk. Dukes 1 staat op dit moment op de tweede plaats in de strijd om de finale van de Trophy Poule.

Aanstaande zaterdag mogen ze het in Den Bosch nog opnemen tegen koploper RC Eemland. En op 15 februari komt nummer drie  – en grootste concurrent voor een finaleplek – RC Amstelveen op bezoek.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.