Santa on the Beach

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd

Op zaterdag 21 december organiseerden de Nijmeegse rugby club The Wasps een indoor-beach-rugby toernooi. Van onze verslaggever: “Santa on the Beach was een groot succes. Met een paar honderd kinderen werden in de oude Honig fabriekshal de hele rugbywedstrijden afgewerkt. De teams werden ingedeeld per leeftijdscategorie en de wedstrijden afgewerkt onder begeleiding van kerstmuziek, koek en zopie kramen, pannenkoeken en hamburgers.
De kerstman en Rudolph zorgde voor de traktaties en de kerstmissen.

The Dukes traden aan met 2 teams per leeftijd categorie. Ondanks alle gezelligheid werd er wel gepresteerd en keihard gerugbyd! De Mini’s werden eerste en tweede en de cubs bereikten de derde en de vierde plaats. Ze eindigden zonder wisselspelers, wat het toernooi erg zwaar maakte.”

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.