Labbekakkers vs. Kerstkransjes

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

De traditionele kerstwedstrijd tussen twee Dukes selectieteams – opnieuw aangevuld met enkele oude bekenden – was weer erg gezellig. Beide teams deden hun best om er een gelijkopgaande strijd van te maken. En gezien de eindstand – opnieuw 44 – 44 werd gefluisterd – is dat gelukt.

Het was lekker druk langs de lijn, glühwein was er voldoende, ook andere drank ging rond en na afloop toog iedereen het clubhuis. Daar werden enige wedstrijdshirts verkocht – de opbrengst ging naar de jeugdtrip en gepast. Opvallend was hoe lenig zich sommige oud-spelers nog in zijn shirtje wurmden. Hierna nam de DJ iedereen op sleeptouw en werd het laterrrr.

Gelukkig hebben we de foto’s nog en verder horen, zien en…inderdaad.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.