Dukes in Jong Oranje U20

 In Clubnieuws, Dukes in Media, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Marcello Melpignano, hoofdcoach van Jong Oranje onder 20 jaar, maakte deze week de trainingsselectie bekend waarmee hij gaat toewerken naar het Eurpopees Kampioenschap U20 2020. Hiervan maken een drietal spelers deel uit die nu nog uitkomen voor The Dukes: Gyan van den Bogert, Douwe Meulenbeld en Gijs Swart (hieronder fot’s van de heren). Ook Joel Lemink, tot voor kort speler van The Dukes maar dit seizoen uitkomend voor Old Crossleyans, maakt deel uit van de trainingsselectie.

Het team reist dit jaar, net als in 2019, negen dagen af naar Coimbra (Portugal), om daar hun derde plaats van afgelopen jaar te verdedigen. Het Europees Kampioenschap vindt plaats van 21 tot 29 maart. Nederland zal het ‘t eerst opnemen tegen onze zuiderburen, die dit jaar debuteren.

De wedstrijddata zijn 22 maart – Nederland vs België, 25 en 28 maart.

En de volgende landen nemen deel aan de Rugby Europe Men XV U20 Championship 2020
– Portugal
– Spanje
– Nederland
– Roemenië
– Rusland
– België
– Tjechië
– Polen

Uiteindelijk gaat er een selectie van 26 jongens mee naar Portugal, waarvan er steeds 23 per wedstrijd geselecteerd mogen worden.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.