Sint en Piet op de Limietlaan

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd

Op zaterdag 30 november verscheen plotseling een eerbiedwaardige gestalte op de velden van The Dukes. Niemand minder dan Sint Nicolaas had gelegenheid gevonden om, in gezelschap van enkele Pieten, onze club met een bezoekje te vereren.

Dat Sint de rugbysport al bijna 200 jaar een warm hart toedraagt, is bekend. Iedere rechtgeaarde rugbyer kan het verhaal, over de kleine William Webb Ellis die op een goede ochtend in 1823 een ovale bal en een scrumcap in zijn schoen vond, wel dromen.

Hoe dan ook, de Goedheiligman en zijn vrolijke Pieten op werden deze mooie novemberdag een warm welkom geheten door een enthousiaste menigte jeugdige Dukes. Het bleef nog lang onrustig aan de Limietlaan.

Hieronder een foto-impressie.

 

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.