Aanmelden Labbekakkers vs. Kerstkranjes

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

De jaarlijkse traditionele kerstwedstrijd komt er weer aan. Opnieuw zullen twee Dukes selectieteams opgebouwd uit Colts, heren en dames het tegen elkaar opnemen om de volle, vette, feestdagen achter zich te laten en te strijden voor eeuwige roem (tot kerst 2020 dan).

Deze wedstrijd wordt dit jaar gespeeld op vrijdag 27 december en zal verrijkt worden met glühwein, hapjes en muziek van DJ mr. Duke Music. Kick off om 19:00 uur aan de Limietlaan. Eindtijd: laat. Nog steeds kunnen spelers kunnen zich voor 15 december aanmelden via een e-mail naar communicatie@dukesrugby.nl. Of je doet dat rechtstreeks bij een of meer van de drie wijzen.

Thema van de wedstrijd is dit jaar namelijk ‘de drie wijzen’ – in het Engels ‘biblical Magi’ – en daarom worden de teams samengesteld door Dave Haynes, Gary Scanlan en Bobby Motazed.

Speciaal voor deze wedstrijd heeft Dave Haynes twee sets van 30 originele unieke en kleurrijke shirts laten maken. Deze zijn te koop zijn voor € 15,00 per stuk. De winst van de verkoop is voor de jeugdtrip. Wil je zo’n shirt aanschaffen stuur dan een e-mail naar communicatie@dukesrugby.nl (spelers kunnen dat bij aanmelding doorgeven). Shirts die overblijven worden – met origineel Dukes zweet! – na de wedstrijd geveild onder de toeschouwers.

Koop je shirt of meld je aan als speler via communicatie@dukesrugby.nl en tot ziens op vrijdagavond 27 december.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.