Nieuws van de Wall of Fame

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

De club is zo verjongd dat zelfs veel spelers van de senioren het niet meer weten maar….”vruuger” (weet je wel die tijd waar die oude lu..en altijd over praten) hadden we een echte Wall of Fame in ons clubhuis.

Met de namen van de winnaars van de club trofee’s en awards, de ereleden, enzovoort. Nu hebben we die alleen nog op de website. Maar Geert Hendriks en Peer de Rijk hebben het op zich genomen om de Wall of Fame terug te brengen in het clubhuis. Die komt in de hal tussen de bar en bestuurskamer. Een Hall of Fame dus.

Afgelopen week werden de houten borden opgehangen. Nu mag – zijn eigen woorden – Geert gaan plakken…

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.