Dukes Dames pakt tweede plaats

 In Clubnieuws, Nieuws Senioren

NUMMER 2!! Afgelopen zondag nam Dukes Dames 1 het in Nijmegen op tegen de Lady Wasps. Het team uit Nijmegen stond op dat moment 2 in de poule. Dukes Dames 1 was erop gebrand om daar verandering in te brengen en zelf die tweede plek op te eisen. De wedstrijd begon erg spannend en beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd, wat ook te verwachten was gezien het punten verschil in de poule. Met enkele hele mooie acties aan beide kanten wisten beide teams de tryline meerdere keren te bereiken. De rust werd ingegaan met een gelijke stand op het scorebord: 17-17!

In de tweede helft liet Dukes Dames 1 zien dat zij het betere team waren. De verdediging stond als een huis en de aanval was niet te stoppen. Hierdoor liep te score van Dukes Dames 1 uit en kregen de dames van de Lady Wasps geen kans meer om te scoren. De wedstrijd werd gewonnen met 41-17.

Hierdoor is Dukes Dames 1 verzekerd van een plek in de promotiepoule. Vanaf 1 december spelen zij de laatste wedstrijd van de poulefase thuis aan de Limietlaan tegen de Dames van de Bredase Rugby Club. Tot dan!

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.