Wedstrijdverslag Dames 29 september

 In Clubnieuws, Nieuws Senioren

Afgelopen zondag hebben onze dames hebben weer hard gewerkt! Helaas verloor Dames 2, dat uitkomt in de derde klasse, van het Leidse Studenten Rugby Gezelschap. Maar waar vorig weekend de teller op 0 bleef voor de dukes, wisten de meiden dit weekend de tryline te bereiken. Een lekkere wedstrijd in heerlijk rugbyweer: regen en wind.

Dukes Dames 1 nam het twee uur later op tegen de Nijmeegse studentes van NSRV Obelix. Onze dames gingen hard van start en wisten al snel een mooie voorsprong op te bouwen. In de tweede helft vochten de dames van Obelix zich flink terug en wisten ook een try te scoren. Maar dit was niet genoeg om de wedstrijd om te draaien. De wedstrijd werd gewonnen met 41-5 door Dukes Dames 1!

Kijk voor de stand en het verdere wedstrijdprogramma op onze website.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.