Fiets met The Dukes de bevrijdingsroute.

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Den Bosch werd bevrijd. Om dat te herdenken organiseert de gemeente Den Bosch ook een fietstocht over de bevrijdingsroute.
En wij – The Dukes – fietsen dan samen mee om onze bevrijders te eren. De fietstocht start in Vinkel en volgt de route van de bevrijders naar de Parade. We fietsen onder begeleiding van historische leger voertuigen in rustig tempo vanuit Vinkel via Geffen, Nuland en Rosmalen naar Den Bosch (in totaal 20km) waar ons een muziekoptreden van de Tour of Freedom in Concert wacht.

The Dukes fietsen deze tocht in een grote herkenbare groep. We vertrekken op zondag 20 oktober om 9:30 uur vanaf de Parade per fietsbus naar Vinkel en rijden dan samen terug naar de Parade. We worden daar ontvangen door de burgemeester en iedereen krijgt een aandenken.

De details van de fietstocht vindt je op de website van de gemeente.

Wil je weten hoe en door welke helden ons mooie Den Bosch bevrijd is? Dat kun je hier lezen.

We hebben erg veel te danken aan de Welsh Division en zijn het – vanuit The Dukes  – aan hen verplicht om hieraan mee te doen! Meld je zo spoedig mogelijk aan via Teamers bij je Teammanager Teamers zodat wij weten met wie we allemaal rekening moeten houden.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.