De nieuwe Dukes app

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Na maanden stoeien is het enkele mensen gelukt om de app weer in de lucht te krijgen. Heel erg bedankt. Deze app zal een handige toevoeging zijn voor als je onderweg bent, maar de belangrijkste informatiebron blijft onze website.

Alle benodigde informatie over teams, agenda’s, sociale media en laatste nieuwsberichten staat overzichtelijk binnen handbereik. Voor de rest van de informatie is onze website bedoeld.

Je moet je wel aanmelden als je deze app wilt gebruiken. Dit omdat wij via de app pushberichten gaan sturen. Hopelijk is deze app een langer leven gegeven dan de voorgaande.

Ik zou zeggen neem met je mobiele telefoon een kijkje op https://app.pwadukesrugby.nl en meld je aan. Feed back horen we graag. Hieronder een korte handleiding hoe je jezelf aanmeldt.

Met vriendelijke groet,
Irene, Reinder en Dewi.

Je installeert de app op je mobiele telefoon. Ga naar de website van rugbyclub The Dukes en klik op de link in deze toelichting. Nadat je op de link hebt geklikt verschijnt dit scherm.

Je moet je eerste aanmelden. Klik daarvoor op het symbool van een ‘mensje’ rechtsboven. Daarna moet je eerste klikken op ‘aanmelden’ onderaan het login scherm. Vervolgens maak je een snelkoppeling naar deze app via het menu van jouw mobiele telefoon.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.