Cubs oefenen in Den Haag

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd

Op verzoek van de British School in the Netherlands (BSN) oefende een elftal Cubs versterkt met spelers van RC Tilburg en BSN afgelopen zaterdag ‘last minute’ tegen Monkton – op rugbytrip vanuit Engeland – en de rugby Academy ZuidWest. De tegenstanders waren ons erg dankbaar omdat we zo snel een clusterteam bij elkaar kregen. Bij gebrek aan reserves vulde Monkton ons met twee spelers aan die mooie spelsituaties overlegden met onze boys. Ook na de wedstrijd zocht men elkaar nog even op en was er tijd genomen voor een warme maaltijd en bedankjes over en weer. Jonathan werd door hen gekozen als man of the match.

Dankzij de inzet van onze Cubs wil Monkton – dat jaarlijks een rugbytrip naar Nederland maakt  – hopelijk een van de komende jaren naar Den Bosch komen om het daar tegen ons en de Rugby Academie Zuid op te nemen (of we hebben een leuk adres voor onze jeugdtrip).
Iedereen hartelijk bedankt voor de snelle reacties en al met al zijn we weer een ervaring rijker!
De uitslagen:
Rugby Academy Zuidwest – Cubs: 5 – 3 (in try’s).
Monkton  – Cubs: 8 – 0 (in try’s).
Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.