The Dukes WK poules

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Je zult het al gemerkt hebben of nog gaan merken. Vrijdag 20 september start het Wereldkampioenschap Rugby in Japan. Nu zijn er zoals je weet bij The Dukes héél véél rugby kenners. Bijna meer als rugby spelers. Dus heeft The Dukes 3 de ultieme test voor ieders rugby kennis in elkaar gezet: twee WK poules!

Één poule voor het invullen van de juiste scores per wedstrijd en één poule om de eindstand van de teams in te vullen. Deelname aan allebei is natuurlijk mogelijk. Je kunt jezelf aanmelden via onderstaande links. Daarna moet je een gratis account aanmaken om mee te spelen. Tijdens het meespelen kan je via de website of een speciale app gedurende het toernooi je scores invullen. De eerste poule – de juiste scores – lijkt me overigens veruit de moeilijkste.

Goed; Meld je aan en we zullen zien wie de grootste kenner is van alle Dukes. Wordt het een oud-speler of een fan? Een speler van Dukes 1, 2, 3 of 4? Een man of een vrouw? Een senior of een junior?

Link 1 om de scores in te vullen:

Deze links mag je met rugby spelers via Facebook, groepsapps etc. delen. Veel succes!

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.