Wedstrijdverslag Dames 22 september

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Senioren

Een heerlijke rugbyzondag de 22e september! Zo mogen er nog vele volgen, vinden onze dames. Dukes Dames 1 heeft in Leiden een lekkere pot gespeeld tegen de dames van DIOK. Een wedstrijd die zeker in de eerste helft erg spannend was en waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren. De strijd was, van beide kanten, erg fel. The Dukes lieten zich niet kennen, bleven als één team samenspelen, elkaar vertrouwen en in de tweede helft werd daardoor een mooie uitloop bereikt die voor de tegenstander niet meer in te halen was. Één try uit een schitterende offload door Jessie Rombouts leverde haar de verdiende titel Chick of the Match op!

Ook voor Dukes Dames 2 begon zondag 22 september de competitie! Zij mochten het in Middelburg opnemen tegen de het clusterteam van EZRC Oemoemenoe en Tovaal uit Goes. Helaas, door enekel blessures, met een onvolledig team. Desondanks hebben ze heel hard gewerkt en kijken ze terug op een mooie pot rugby! Veel nieuwe meiden hebben hun eerste wedstrijd kunnen spelen en meer ervaren speelsters hebben kunnen proeven van een nieuwe positie. Hard geknokt samen, mooie acties gemaakt, maar helaas net niet tot een try gekomen. Volgende keer beter. Al met al een leerzame dag! Dank aan de dames van oemoemenoe voor hun sportiviteit en het warme onthaal!

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.