Vervolg Bosch Rugby Weekend

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Het was een groot succes het driedaagse rugby weekend van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september aan de Limietlaan. Veel leuke reacties van deelnemers, veel nieuwe leden van de club-van-100, veel nieuwe abonnees voor DigiDukes (we zijn de 1.000 gepasseerd) en de sponsorcommissie heeft ook nieuwe contacten.

Zelfs al een aanmelding voor volgend jaar: Frankfurt wil graag terugkomen maar dan met hun Colts team.

Ook Hans Meeuwis is nu al bezig met de volgende editie van het Bosch Rugby Weekend: “Beste burgemeester Mikkers, dank voor uw medewerking aan het Bosch Rugby Weekend! Graag zien wij u volgend jaar op onze club. Of natuurlijk eerder, zoals afgesproken!”

En dan natuurlijk de cadeaus die we – als 45-jarige – mochten ontvangen. Van ORC The Black Bulls een prachtig gegraveerde drank kist (met inhoud). Grote klasse mannen!

En Dave Haynes schonk ons een losbladige uitgave van ons jubileumboek – ja, ja, dat bestaat – “Rugbyclub The Dukes, 25 years still trying”. Je kunt het op je gemak lezen aan de bar. ‘Foor the jeugd that sij weten hoe het was snap je’. Ja Dave, dat snappen we. Hartstikke bedankt man.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.