Ouderontbijt

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd

Elk jaar weer worden de ouders van de (nieuwe) jeugdleden geïnformeerd over de rugbysport, onze club, de competitie, de academies, wat wij van hen verwachten en wat zij van ons mogen verwachten. Afgelopen zaterdag 7 september verzamelden de ouders zich, terwijl de jeugd buiten ging trainen, in ons clubhuis.

Onder andere Dave Wels (een van de trainers van de Mini’s en teammanager van de Cubs), Joyce Buitenkamp (TBM-trip organisatie), Natasja Hehanussa (onze nieuwe vertrouwens contactpersoon), Angela Haas (coördinator G-TBM) en Frank van den Heuvel (Rugby Academie Zuid) praten hen tijdens het ontbijt bij. Ook over het snel naderbij komende TBM weekend.

Bedankt alle moeders en vaders die afgelopen zaterdag geholpen hebben bij het ouderontbijt, er gingen heel wat broodjes ei met spek doorheen.
Gelukkig hadden we ook hulp van de jeugd die heel wat eitjes voor ons hadden gebroken en gebakken.

Een mooie ochtend en start van het nieuwe seizoen. Tot en met vrijdag 13 september zijn er kaartjes te koop voor het TBM weekend. Mis het niet!
De jeugd zal naar Wilgje buitensport in Buren gaan!

Als laatste: mocht je wat rugby spullen of kleding kwijt zijn kijk dan in de rode kist in het souterrain (de gang bij de kleedkamers, onder de trap bij de toiletten / het materiaalhok.). Alle op het veld, in het clubhuis of de kleedkamers gevonden rugby spullen en kleding gooien Dukes in deze kist. Drie keer per jaar wordt ‘ie geleegd.

 

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.