De VerkadeFabriek bestaat 15 jaar…

 In Clubnieuws, Dukes in Media, Nieuws, Nieuws Jeugd

En wat heeft dat met The Dukes te maken? Nou het volgende: 15 fotografen zijn door de VerkadeFabriek benaderd om een portret aan te leveren van een 15-jarige. Marc Bolsius is één van deze 15 fotografen. Hij heeft The Dukes aangeschreven met de vraag of er een vijftienjarige wilde deelnemen aan dit project. Het liefst een rugbyend meisje. Loren Elliot wilde daar wel aan meewerken en Mees Voets ook. Sinds zaterdag hangen er 15 levensgrote portretten in de hal van de VerkadeFabriek te shinen met korte interviews van de deelnemers. Tot het einde van het jaar blijft deze fototentoonstelling hangen. En wanneer je het Brabants Dagblad, het Parool of de Volkskrant deze week openslaat wordt er ook aandacht aan besteed. Zie hier het resultaat van het Dukesportret!

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.