Contributie seizoen 2019/2020

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Van onze penningmeester Harold ontvingen we weer het vrolijke nieuws dat deze week – maandag 5 tot en met zondag 12 augustus – de nota’s worden verstuurd voor de contributie. Zoals afgesproken in de laatste ledenvergadering gaan we voor de inning hiervan samenwerken met ClubCollect.

Controleer alsjeblieft de gegevens die door ClubCollect worden gebruikt: je adres, e-mail, IBAN en telefoonnummer. Deze gegevens komen allemaal uit de ledenadministratie. Neem contact op met Edith als je hier vragen over hebt. Via je betaalpagina bij ClubCollect kun je deze gegevens zelf aanpassen. Daarvoor ben jij ook zelf verantwoordelijk.

Je nieuwe contributiebedragen staan op onze website onder het kopje ‘lid worden’. Een paar bijzonderheden over onze contributie:

  •  Leden die hun contributie voor het afgelopen seizoen nog niet volledig hebben betaald ontvangen een aanvullende factuur via ClubCollect.
  • Er bestaat een korting als er meerdere jeugdleden uit 1 gezin komen. Daar lees je hier meer over.
  •  Iedereen zit wel eens krap. Met de betaalpagina van ClubCollect is het ook mogelijk om je betaling aan te passen om in termijnen te betalen. Dit is ook een van de redenen dat we overgaan. Als dit niet voldoende is neem dan contact op met Harold via een ticket vanuit ClubCollect of via de mail.
  •  Voor aspirant leden bestaat de mogelijkheid de club en/of de rugbysport te leren kennen via ons introductie lidmaatschap.
  • Als je na de introductie periode lid wilt worden betaal je de volledige bondsbijdrage maar de netto clubcontributie (dat is de contributie zonder bondsbijdrage) alleen naar rato van het resterende seizoen. Dus als de helft van het seizoen erop zit betaal je wel de volledige bondscontributie maar de helft van de netto contributie. Rekenvoorbeeld voor een Junior die op de helft van het seizoen lid wordt: deze betaald € 36,00 bondsbijdrage plus 50% van de netto contributie ((€ 214,00 min € 36,00) / 2 =) € 89,00. Opgeteld € 125,00.
  • Nadat je als introductie lid volwaardig lid bent geworden dan betaal je niet meer contributie dan het bedrag voor een volledig seizoen.
  • Geef wijzigingen op tijd door aan ledenadmin@dukesrugby.nl Als je aan het eind van dit seizoen je lidmaatschap wilt beëindigen geef het dan voor 31 mei 2020 door aan de ledenadministratie.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.