Seizoensafsluiting 2019

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Op zaterdag 22 juni was het rugbyveld weer helemaal voor The Dukes en konden we het seizoen 2018-2019 afsluiten met de traditionele activiteiten, wedstrijden, borrel, BBQ en de uitreiking van de awards en trofeeën.

Het was weer ouderwets gezellig in de zomerzon langs de lijn. En dat vonden ook de ‘nieuwkomers’ die – vooruitlopend op komend seizoen – alvast een balletje mee kwamen spelen. En ook wat vaste fans hebben inmiddels de gang naar ons terras goed gevonden.

Hoogtepunten waren de wedstrijd van oud tegen jong (Oh ja; Wanneer gaan die jonkies nu eens winnen?), het afscheid van Gary – de succescoach van Dukes 3 – en de erkenning die we spelers en vrijwilligers konden geven voor hun inzet. Als je wilt weten wie allemaal een award of een trofee ontvangen hebben kijk dan hier. Alle foto’s kun je ook terugvinden via onze website. Hieronder een selectie.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.