Dukes in Nederlands 7’s Team

 In Clubnieuws, Dukes in Media, Nieuws, Nieuws Senioren, Rugby Nederland

Alex Chang en Richard van den Broek – naast coaches van The Dukes ook van het Nederlands 7’s team – hebben hun selectie bekend gemaakt. Daarvan maken Dukes spelers Daan Swart, Douwe Meulenbeld, Mats Lijs en oud-Dukes speler Norbecio Mambo (thans RC ‘t Gooi) deel uit.

Komende zaterdag 8 juni mogen zij het op het conference toernooi in Belgrado (Servië) in de poule opnemen tegen Hongarije, Oostenrijk en Slowakije. De resultaten in de poule bepalen wie de tegenstander wordt op zondag. De winnaar van het toernooi plaatst zich voor het Olympisch Kwalificatie toernooi op 13 en 14 juli in Colomiers (Fra.).

Onderstaand het wedstrijdschema voor NL7’s op zaterdag 8 juni. Klik op de betreffende wedstrijd voor de LIVEstream.

Lees hier het volledige bericht op de website van Rugby Nederland.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.