Wedstrijdverslag Dukes Dames

 In Clubnieuws, Dukes in Media, Nieuws, Nieuws Senioren

Wat een wedstrijd! Zondag 12 mei speelden The Dukes Dames 1 hun laatste wedstrijd van de competitie, uit in Nijmegen tegen @nsrvobelix. Het beloofde een spannende en felle wedstrijd te worden, zoals altijd tegen Obelix. Het vertrek richting Nijmegen was met 15 speelsters, geen wissels, helaas. Tijdens de warming-up voelden de meiden al dat het goed zat, ze waren gefocust, fel en klaar om te knallen.  De wedstrijd begon spannend, al snel scoorden de dames van The Dukes. De voorsprong liep nog wat verder uit, maar ook Obelix wist te try line te bereiken. De HT-score was 15 – 24. Na de rust verloren de dames even wat scherpte en tevens een speelster, waardoor de wedstrijd met 14 tegen 15 uitgespeeld moest worden. Er vielen try’s aan beide kanten en Obelix vocht hard terug waardoor 5 minuten voor tijd de score 34 – 34 was, erg spannend! De dames van The Dukes zetten alles op alles en wisten nog een try te drukken. De match werd gewonnen!! Wat een ontlading en blijdschap na de wedstrijd!

Chick of the match is geworden: Inge van Helvoort. Ze was weer niet te stoppen en goed voor een paar try’s!
#dukesdames #dukesrugby #rcthedukes #rugbygirl #rugbygirls#girlpower #sundayfunday #sundayrugby #winst #winning @NSRVObelix

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.