Nederlands Kampioenschap 7’s

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Afgelopen zaterdag hebben de jeugdteams de voorronden gespeeld voor het Nederlands Kampioenschap 7’s rugby. De Cubs en Colts speelden zaterdag 18 mei in Breda hun voorronden. De Junioren deden dat in Tilburg.

Coach Richard van den Broek informeerde ons dat voor de senioren alleen de finale van het Nederlands Kampioenschap op 26 mei in Hilversum wordt gespeeld. Ook de Dukes Dames nemen dan deel. Hier zie je de deelnemers, poules, wedstrijden, uitslagen en de eindstand.
De Cubs, Colts en Junioren zijn er via de voorronden in geslaagd zich te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap in hun jeugdcategorie. Waar en wanneer die plaats vinden is nog niet bekend. Zodra we dat weten zetten we het in de agenda op deze website. Hieronder de uitslagen en de eindstand van de Colts en Cubs.
Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.