Worden we ook club van het jaar?

 In Clubnieuws, Dukes in Media, Nieuws

Nu we twee kampioensteams hebben naast al die andere leuke, interessante, ambitieuze en sportieve teams, spelers, trainers, coaches, fans, vrijwilligers, ouders en sponsors willen we ook club van het jaar worden! Stem op Rugby Club The Dukes via deze stempagina.

In de tussenstand staan we op plek 35 in Noord-Brabant. Dat kan zeker beter.

Breng dus jouw stem uit op The Dukes en vraag dat ook aan je lief, vrienden, vriendinnen, ooms, tantes, neven, nichten, opa en oma, kennissen, collega’s, hele vage kennissen. En overal. Op de club, in de kantine, in de kroeg, op de werkvloer etc.

Heb jij er in ieder geval een openingszin bij.

Meer over de verkiezing tot club van het jaar lees je hier.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.