CasRC en The Dukes spelen om Rodney Hermans memorial Shield

 In Clubnieuws

Komende zaterdag 11 mei om 15.00 uur zullen de Castricumse Rugby Club en The Dukes 1 niet alleen strijden om de winst in hun laatste competitie wedstrijd van dit seizoen. Deze wedstrijd zal ook gestreden worden om de “Rodney Hermans memorial Shield”.

Rodney Hermans is in Nederland gestart met rugby bij The Dukes en heeft vervolgens als speler, coach, echtgenoot, vader en vriend zijn leven opgebouwd in Castricum. Rodney is in oktober 2018 op 46-jarige leeftijd overleden.
Jaarlijks gaan wij in Castricum de wedstrijd tussen Cas RC en The Dukes spelen om deze trofee. De trofee zal na de wedstrijd worden uitgereikt aan de winnaar maar blijft hangen in het clubhuis van CasRC.
Ter nagedachtenis aan Rodney en als start van deze wedstrijd zullen wij voorafgaand aan de wedstrijd met z’n allen 1 minuut oorverdovend applaudisseren.

De shield waarvoor gespeeld wordt is overigens beschikbaar gesteld door Wally’s maori wood art voor het 50-jarig bestaan van CasRC in overleg met Walter Van Keulen.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.