RAZ-speler Daan Truijen zoekt gastouders

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Beste Dukes-ouders,

Ook dit jaar is er een speler die heel graag vanuit Maastricht de RAZ- opleiding wil gaan volgen. Het gaat om Daan Truijen en hij speelt momenteel bij de Maraboe’s  in Maastricht. Zijn vader en moeder hebben ons gevraagd om samen met hun te onderzoeken of er in ons RAZ-netwerk misschien ouders zijn die het leuk zouden vinden om een gastouderrol op te pakken.

Hieronder hun persoonlijke oproep.

Beste ouder,

Graag zouden wij via deze weg willen polsen of er gezinnen zijn die open staan om zich als gastgezin voor onze zoon in te zetten.

Daan Truijen (12 jaar) is onlangs toegelaten aan de RAZ en is vastberaden na de grote vakantie aan het Rodenborch College te starten.

Aangezien wij in Maastricht wonen zal op en neer naar school reizen geen optie zijn. Dit is simpelweg niet haalbaar.

Daarom willen we heel graag in contact komen met gezinnen die er eventueel voor open staan om een extra gezinslid in huis te nemen gedurende de schoolweek.

Aangezien dit een traject is dat niet over 1 nacht ijs zal gaan, willen we dit tijdig kenbaar maken en hopen we hierdoor op tijd een goede oplossing te kunnen vinden.

Kortom, mocht u hiervoor open staan dan kunt u zich aanmelden bij de secretaris van de RAZ, secretaris@razuid.nldan zorgen zij ervoor dat we met elkaar in contact kunnen komen.

Met vriendelijke groet, Rob en Ellen Truijen

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.