Dukes 3 verdedigt kop positie tegen Thor

 In Clubnieuws, Nieuws Senioren

In de heerlijke lentezon trad Dukes 3 zondag 7 april aan tegen RFC Gouda. Na uit-overwinningen in de voorgaande twee wedstrijden op de nummers 1 (RRC 2) en 3 (Thor) in de ranglijst stond Dukes 1 op de tweede plaats in de cup poule in de derde klasse Zuid –West. Alleen de eerste plaats is goed voor promotie.

Om die eerste plaats te bereiken moeten:

  • Alle wedstrijden ruim gewonnen worden en
  • RRC 2 punten laten liggen in zijn laatste wedstrijden.

Als een sneltrein trokken The Dukes dan ook in de aanval. Na een riante ruststand van 52-0 werd de eindstand in een razende vaart bereikt door allerlei varianten van try’s. Aleen de laatste kick werd gemist (door een invaller-kicker). Door de overwinning van Thor op RRC 2 staan The Dukes 3 nu op de eerste plaats. Komende zondag mogen zij het thuis aan de Limietlaan om 13:00 uur opnemen tegen…de studenten van Thor uit Delft.

Een overwinning is nodig voor het kampioenschap en promotie naar de tweede klasse. Wij rekenen opnieuw op onze supporters voor de nodige steun!

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.