Vanaf morgen inschrijven voor de Jeugdtrip 2019

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd

Vorig jaar is de jeugdtrip van The Dukes met twee bussen naar Trento in Italië gegaan. En ook voorgaande jaren is de jeugdtrip naar het buitenland gegaan. We zijn al bij een groot aantal rugbyclubs geweest in onder andere Frankrijk, Engeland, Wales, Schotland, Tsjechië en Italië. Onze “Dutch HAKA” en liederen zijn al vele malen ten gehore gebracht in heel wat landen.

De jeugdtrip commissie van The Dukes is al druk bezig om voorbereidingen te treffen voor de jeugdtrip in 2019. Deze trip is een rugby event voor alle spelers van The Dukes benjamins, mini’s, cubs, junioren en colts. Iedere Dukes jeugdtrip is uniek en er worden mooie rugby ervaringen opgedaan. Ook in 2019 gaat The Dukes jeugdtrip weer naar het buitenland. In verband met een verantwoorde begeleiding kunnen we helaas géén spelers uit de categorie guppen en/of turven meenemen en maximaal 15 benjamins.

Voor de jeugdspelers is dit een mooie kans om kennis te maken met diverse rugby tradities bij een buitenlandse rugbyclub en de saamhorigheid binnen het jeugdkader en met het team te versterken.

Waar we heen gaan? Dat blijft nog een groot geheim.
Wanneer? Dat weten we wel namelijk aan het einde van de mei vakantie 2019 van Donderdag 2 mei tot Zondag 5 mei 2019.
Hoe laat we vertrekken en terugkomen? Dat weten we nog niet maar na de aanmelding krijg je op tijd de nodige informatie.

Maar dat het ook deze keer weer een mooie rugbytrip gaat worden, dat is zeker!

Begeleiders van deze reis zijn natuurlijk de leden van de jeugdtrip commissie en de trainers, coaches en teammanagers van de jeugdspelers. Deze personen zullen persoonlijk worden benaderd door de commissie.

We kunnen maximaal met 150 personen gaan. Dit is inclusief de begeleiding. Daarom zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per jeugdcategorie.

Via de webwinkel kan vanaf woensdag 9 januari 19:00 uur een ticket voor de jeugdtrip gekocht worden. Hiervoor moet je alle informatie bij de hand hebben die gevraagd wordt (dit staat in de brief die je hebt ontvangen, maar ook nogmaals hieronder).  De kosten zijn € 200,00 per deelnemer. Er kan in 1 of 2 termijnen betaald worden.

Het officieel inschrijfformulier en het toestemmingsformulier krijg je na betaling via de mail toegestuurd. Krijg je dit niet en heb je wel een betaling gedaan, neem dan contact op met de webshop.

Vóórdat je naar de webshop gaat denk aan het volgende:

  • Er kan maar één (1) ticket per keer aangekocht worden.
  • Het papsoort of ID-kaart nummer van de deelnemer en beide ouders (combinatie van letters en cijfers) moet je invullen.
  • Zorg dat je de juiste categorie van het Dukes lid / de deelnemer weet want aanmelding gebeurt per categorie.
  • Het juiste e-mail adres voor de communicatie met de organisatie.
  • Let goed op dat er bij de juiste categorie word aangemeld! Een verkeerde categorie kan gevolgen hebben voor deelname aan de jeugdtrip.
  • Indien de eigen categorie vol is kan je een mail sturen naar de jeugdtrip (dukesjeugdtrip@hotmail.com). Dan kom je op een wachtlijst.

In het kader van de AVG wetgeving zal toestemming worden gevraagd voor het inleveren van de kopieën van paspoorten en ID-kaarten. Zowel van de ouders als van de deelnemers. Daarom mogen de formulieren ook niet digitaal ingeleverd worden maar dienen te worden geprint en ondertekend.

Deze formulieren kun je dan achter de bar in het clubhuis in bakje “Jeugdtrip 2018” of bij een van de jeugdtrip commissie leden (Joyce, Olga, Robin, Helmer, Richard, André, Monique of Anton).

Opsturen kan ook, alléén via de post naar:
Joyce Buitenkamp ovv Jeugdtrip 2019
Derde Hambaken 7
5231 SE ’s- Hertogenbosch
Inleveren van deze inschrijf- en toestemming- formulieren kan tot uiterlijk 15 februari 2019!

Het inschrijf/ toestemming formulier moet volledig ingevuld zijn en voorzien zijn van een originele handtekening (geen scan dus) van beide ouders. Indien dit niet mogelijk is, kun je info inwinnen bij: https://www.rijksoverheid.nl/documenten/formulieren/2014/02/06/formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.

Even ter info helaas kunnen we geen restitutie geven voor spelers die door onvoorziene omstandigheden toch niet mee kunnen op trip. Een uitzondering wordt gemaakt voor jeugdspelers die voor NL selectie spelen en daardoor niet meer mee kunnen. Voor minder draagkrachtige ouders, die het bedrag niet volledig op kunnen brengen, is er een discrete hulp pot. Hiervoor kan je contact opnemen met het bestuurslid jeugd Bart van de Zande. Voor vragen kan je terecht bij één van de leden van de jeugdtrip commissie of een mail sturen naar het algemene email adres.

We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen!

Namens de Jeugdtrip commissie,
Joyce, Olga, Robin, Anton, Helmer, Bart, Monique, André en Richard.

Download de officiële uitnodiging hier.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.