Eddie on top of the Kilimanjaro

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Eddie van Ravesteijn – speler van Dukes 4 – beklom de Kilimanjaro en zamelt op deze manier geld in voor de strijd tegen Multiple Sclerose (MS). Lees hier zijn verslag.

Eddie en Jort on top of the Kilimanjaro

Dat de “band of brothers” verder rijkt dan één rugbyclub bleek als snel toen we in Tanzania naar de Kilimanjaro vertrokken. Jort Kooistra, één van de andere expeditieleden, bleek ook een rugbyer en speelt nu bij USRS. Uiteraard had ook hij zijn rugbyshirt bij zich en een rugbymuts en zo kwamen we dus aan deze wonderschone foto!

Wat een geweldige en ook onbeschrijfelijke ervaring is de klim naar de 5.895 meter hoog gelegen top van de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Onder het genot van een biertje vertel ik er graag alles over, want het is teveel om hier op te schrijven.

Ik wil via deze weg de “band of brothers” bedanken! Jullie hebben substantieel bijgedragen aan onze inzamelactie voor een geneesmiddel tegen Multiple Sclerose. Op de website kun je zien wat het eindbedrag is geworden en voor degenen die het even vergeten waren en toch willen bijdragen: er kan nog steeds een donatie gedaan worden!

Iedereen heel erg bedankt en tot snel op de club!
Met ovale groet, Eddie.

 

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.