Rugby Academie

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd

Na de succesvolle kick-off bijeenkomst enkele weken geleden zijn er opnieuw stappen genomen op weg naar de rugby academie die we beginnen. En natuurlijk ook de mogelijkheid om je aan te melden voor deze Academie.

Het volgende is gebeurd:
• Inmiddels zijn er gesprekken gaande met potentiele trainers. We hopen dat we al voor de zomervakantie duidelijkheid hebben op dat gebied.
• We hebben afspraken gemaakt met een geweldig krachtsportcentrum dat voor jullie straks beschikbaar is.
• We zijn in gesprek met de Nederlandse Rugby bond over een aantal zaken die borgen dat we aansluiten bij de ‘Pathway’. Dat is de route die een speler aflegt naar de top.

Wat wij meegenomen hebben uit het gesprek met de kandidaat deelnemers:
• Er is een voorkeur voor de skills trainingen op maandag en woensdag en een aanvangstijd van 19.00 uur.
• Krachttraining zal in kleine groepen gebeuren op maatwerktijden.
• Aanwezige ouders waren bereid om mee te draaien in het maaltijdsysteem.
• Alle activiteiten vinden plaats in de zogenaamde rugbycirkel. Dit is een denkbeeldige cirkel in Den Bosch met daarin de club, de onderwijsboulevard, het krachtsportcentrum en het station.

Vanaf nu, zonder verder dralen, is het moment aangebroken om je, in ieder geval voorwaardelijk, aan te melden voor dit fantastische rugby-avontuur!

De academie is bedoeld voor schoolverlaters tussen tussen 16 en 20 jaar. Aanmelden voor selectie via secretaris@dukesrugby.nl.

Graag bij je aanmelding de volgende zaken vermelden: voor- en achternaam, e-mailadres, woonplaats, leeftijd, geboortedatum, opleiding en veldpositie.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.