Het seizoen nadert het einde

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Inmiddels zijn in de diverse competities de eindstanden wel bekend. In de Ereklasse bij de heren versloeg RC ‘t Gooi – met oude-Dukes spelers Jurgen Jorna, Norbecio Mambo, Arno Macken en Diede Brekelmans – RC Hilversum in de finale. Bij de Dames won RC The Bassets. Cas won de Plate finale van Ascrum.

The Hookers degradeerde uit de Ereklasse en Amstelveense RC promoveerde. Blijft er nog één beslissing over in de Ereklasse: volgt er nog een degradatie en promotie? Om dit te beslissen spelen DSR-C en Eemland een ‘best-of-two’ tegen elkaar. Afgelopen zondag won eersteklasser Eemland thuis met 34-27 van ereklasser DSR-C. Beslissende wedstrijd zondag in Delft.

In de tweede klasse Zuid eindigde Dukes 3 op de zesde plaats. DIOK 2 werd kampioen en USRS 2 en RSRC Thor degradeerden. De Maraboes – die kennen we nog – en Tovaal promoveerden naar de tweede klasse. Er komen twee eerste teams bij voor Dukes 3.

In de vierde klasse Zuid-Oost eindigde Dukes 4 op een achtste plaats na een leuk seizoen met verre reizen. The Brabarians eindigden op een derde plek in de 4e klasse zuid.

Welke teams volgend seizoen in welke klasse uitkomen en wanneer de competitie begint laten we je weten zodra we dit van de technische commissie en rugby bond te horen hebben gekregen.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.