Laatste buskaarten voor finale Colts

In Clubnieuws

Op zaterdag 12 mei spelen onze Colts – spelers onder 19 jaar – de finale voor het Nederlands Kampioenschap tegen Haagsche RC. De kick-off is om 15:00 uur bij het Nationaal Rugby Centrum in Amsterdam. Ook de andere finale wedstrijden bij de jeugd en senioren zijn sinds dit weekend bekend. Hier staan alle datums en tijden van de overige wedstrijden.

Als je met de bus naar Amsterdam mee wilt gaan om onze jongens aan te moedigen. Er zijn nog een paar kaartjes over. Je kunt jezelf aanmelden via de webshop. De kosten bedragen € 10,00 per volwassene en € 5,00 als je jonger dan 12 jaar bent. Hier kun je jouw kaartje kopen. We vertrekken bij het clubhuis om 13:00 uur.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.