Club van 100

 In Clubnieuws, Nieuws

Wat een bizar jaar is 2020! Maar weinig wedstrijden aan de Hekellaan en als er al een was, dan was publiek niet toegestaan. Gelukkig troffen we elkaar in de zomermaanden op het Bosch Zomerterras, een geweldig initiatief van NomNom, Bar 35 en rugbyclub The Dukes.

Wat ook een mooi initiatief is, is de nieuwe Dukes Club Shop, gerealiseerd door Hans Meeuwis van Black Tie; een online winkel waar de stoerste en sportiefste Dukes merchandise verkrijgbaar is! Nieuwsgierig geworden? Kijk gauw op de website: www.dukesclubshop.nl

Ook voor The Dukes is het een bijzondere tijd en daarom hopen wij als bestuur van de Club van 100 -net zoals andere jaren- op jullie steun voor de club; want steun van de leden is nu hard nodig gezien deze Corona periode. In het eerste kwartaal van 2021 zullen we daarom de facturen weer gaan verzenden.

En zodra de maatregelen versoepeld worden en bijeenkomsten weer toegestaan zijn, zijn wij de eerste om weer een gezellige middag langs het veld te organiseren. Waar we elkaar kunnen treffen, bijpraten, een biertje drinken en wedstrijden kunnen kijken. Wij kunnen niet wachten tot het weer zover is!

Het is wat vroeg maar toch wensen wij jullie al fijne feestdagen en een goed begin van 2021. Blijf gezond en hopelijk tot snel!

Bestuur Club van 100, André, Margo, Robert en Henrie.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.