Oude foto’s

 In Clubnieuws, Nieuws Senioren

In ons clubblad – de DigiDukes – hadden we vorige week drie foto’s geplaatst die we ontvangen van club icoon Malcolm Hughes. Met een oproep wie er meer wisten van (in ieder geval één van) deze foto’s.

En jawel. Dave Haynes en Frank van den Heuvel wisten (natuurlijk) de aanleiding en de inhoud van twee foto’s beter te beschrijven.

De eerste foto is van Districtsteam Zuid met Dave Haynes als coach, Pedro v. Loo als teammanager (ook van Th Dukes) en zes Dukes-spelers: Trevor Ross, Rob Schreuer, Kees v.d. Hoven, Lex Blom, Malcolm Hughes, Eugene de Lizer (de prijsvraag van deze week: bij welk jeugdteam komt Eugene elke week kijken?).
Foto twee is genomen op het veld bij boerderij De Pettelaer. We hebben ooit een seizoen op de Pettelaer gespeeld. Volgens Frank van den Heuvel in verband met een renovatie van ons huidige veld.

Op de foto Dukes 1 en een team van de Exiles. Dit is een team van buitenlanders die in Nederland wonen. Het team van de Exiles werd toen door Dave Haynes getraind. Net als Dukes 1 overigens. Dave vermoed dat deze foto genomen is in 1989. Volgens Malcolm is ‘ie genomen in 1985.
Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.