Aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Maandag heeft het kabinet nieuwe maatregelen bekendgemaakt die tegen corona zouden zijn.

Voor ons zijn er twee die direct impact hebben op het reilen en zeilen van de club:

1. De kantine wordt per direct gesloten. De faciliteiten , de douches en de kleedkamers kunnen onder de geldende regels gewoon gebruikt worden. Zonder bandje geen toegang, maximaal 6 personen etc. Lees hier deze regels.

2. RC The Dukes is niet gevestigd op een afgesloten complex maar op openbaar terrein. Daarmee zijn er voor ons geen mogelijkheden om wie dan ook een straatverbod te geven, dat is voorbehouden aan de rechter. We laten aan uw eigen afweging over hoe u omgaat met deze materie maar verwachten wel van u dat u voorkomt dat onze vereniging op enigerlei wijze schade ondervindt van uw afweging.

We hopen dat de periode waarbinnen deze restricties van kracht zijn zo kort mogelijk is.

Het Bestuur.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.