Hervatten training senioren: andere tijden en locaties

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

Vanaf donderdag 14 mei mogen ook de oudere jongeren (oftewel de senioren) weer gaan trainen. De laatste dagen zijn de trainingstijden en locaties voor heren, dames, Colts, Junioren en Cubs hierom aangepast.

Let op: er wordt getraind op het sportveld achter het Sint-Janslyceum, in het Zuiderpark en op het hoofdveld. Dit in verband met maatregelen rond de bestrijding van het coronavirus. Deze maatregelen houden onder andere in dat er tijdens jeugdtrainingen behalve de trainers geen senioren op en rond het veld mogen staan. Dus geen ouders, toeschouwers, etc. Maar ook geen andere spelers van de senioren. Ook niet voor een warming up.

De coaches en trainers hebben de afgelopen dagen de aangepaste trainingen en de begeleiding hiervan voorbereid. Voor de senioren en de jeugdteams betekent dit een aanpassing van de trainingstijden en locaties, omdat er anders teveel mensen op het veld staan. Hieronder in een schema de aangepaste trainingstijden en locaties voor dinsdag- en donderdagavond.

Ook blijven het clubhuis, de kleedkamers, douches en toiletten dicht. Kleed je thuis om, ga voor de training naar het toilet en neem zelf je sportdrank mee.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.