Dukes teamroom

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd, Nieuws Senioren

De lockdown betekende voor veel clubmensen dat ‘het’ erop zat. Maar niet voor iedereen. Jeugdtrainers en technisch kader hebben binnen no-time jeugdtrainingen neergezet waardoor onze jeugd aangepast kan trainen.

Ons bestuur vergadert regelmatig en heeft ondertussen contact met Rugby Nederland en de gemeente ’s-Hertogenbosch om te zorgen dat we zo snel mogelijk verder kunnen met onze club.

Ook in en rond het clubhuis is heel wat activiteit. Niet in de kleedkamers of aan de bar maar er wordt ge- en verbouwd. Zoals afgesproken tijdens de ledenvergadering wordt het materialenhok verbouwd tot teamroom. De teamroom bestaat uit een filmzaal met 24 bioscoopstoelen op een tribune en een ovale vergadertafel met zes zitplaatsen. In deze ruimte komt een filmscherm en een projector. Hierin kunnen dan voortaan de wedstrijdvoorbereidingen en de analyse achteraf plaats vinden. Ook is deze ruimte geschikt voor gesprekken, besprekingen en cursussen. Voor teammanagers, spelers, trainers en scheidsrechters. Het is de bedoeling dat de teamtoom over 14 dagen klaar is.

Alle trainingsmaterialen die in het ‘ballenhok’ waren opgeslagen worden geplaatst in rekken onder de overkapping bij de koeling. Een kleine test heeft uitgewezen dat daar plaats is voor alle materialen. Mits normaal opgeborgen. Voor de teamcontainers wordt een overkapping achter het clubhuis gebouwd.

Voor de teamspullen zoals wedstrijdballen en bidons worden afsluitbare kasten in de gang bij de kleedkamers gemaakt. Hierdoor is direct duidelijk dat ieder team zelf verantwoordelijk is voor zijn wedstrijdballen, bidons, enzovoort. Op die manier kunnen we het hele gebouw gebruiken zonder elkaar in de weg te zitten. Het clubhuis voor de gezelligheid (bijvoorbeeld om samen de Six Nations te kijken), de bestuurskamer voor vergaderingen en de teamroom voor individueel en teamoverleg (ondersteund door de wedstrijdbeelden).

Onder andere John Eikemans is ondertussen hard aan het werk in het vakwerkhuisje. Hierin komt een krachthonk en de gemeente gaat hiervoor ook een buitensportinstallatie aanleggen. Hierover later meer.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.