Trainingsafspraken CJC vanaf donderdag 30 april 2020

 In Clubnieuws, Nieuws, Nieuws Jeugd

Beste jeugdleden en ouders,

Zoals jullie inmiddels vast wel begrepen hebben, heeft de overheid de teugels een beetje laten vieren. Voor jullie niet zo veel als voor de TBM, maar toch is er weer iets te doen met je teammaten. De afgelopen periode was niet makkelijk. Even lamballen is wel leuk, maar als je boetes krijgt als je je vrienden ontmoet wordt het al snel saai. Dat betekent dat de trainingen, hoewel er geen sprake is van full-contact, toch een zeer welkome afwisseling zullen vormen. Om te zorgen dat we kunnen blijven sporten, zullen we ons dus aan de regels moeten houden.

Die zijn als volgt:

  1. We houden ons aan de hygiëne regels van het RIVM. Je vindt ze op de site, en aangeplakt op het clubhuis.
  2. We houden ten alle tijden 1,5 meter afstand van alle anderen. Spreek elkaar daar ook op aan.
  3. Het clubhuis blijft gesloten, de douches ook, thuis omkleden dus.
  4. Ouders zijn helaas niet welkom langs de lijn. We adviseren ze te joggen op de stadswal, te skaten in het park of te wandelen langs de Zuiderplas .
  5. Trainen is niet verplicht, wie niet wil of mag trainen hoeft zich niet bezwaard te voelen.
  6. Onze professionele toptrainers zijn druk in de weer met de ontwikkeling van aangepaste trainingen die bij jullie persoonlijke ontwikkeling passen. Je zult niets tekort komen.
  7. Gedurende de training worden er geen derden toegelaten tot het veld.
  8. We hebben allemaal heel wat ervaring opgedaan inmiddels, gebruik uw gezonde verstand.
  9. Volg de aanwijzingen van je trainer over de trainingslocatie, we trainen ruim opgezet dus ook deels in het park. We gaan zowel trainingstijden als locatie zoveel mogelijk inrichten met ruime afstand in gedachten.
  10. Ons doel is zoveel mogelijk afstand organiseren. We willen dus van te voren weten wie er komt. Meldt je aan bij je teammanager. We gebruiken de tijd tot donderdag om tot een  optimale, veilige  trainingssituatie te komen.

Het bestuur

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.