Senioren trip gaat niet door

 In Clubnieuws, Nieuws Senioren
Helaas gaat senioren de tour in april niet door. Vanuit de organisatie willen we met name de Bubu’s heel erg bedanken voor het organiseren van heel veel dingen. We hebben met zijn allen er graag aan gewerkt.
Maar dit is niet het einde van de wereld. De Band of Brothers zou de band niet zijn zonder mooie ideeën en goede oplossingen. Wij gaan er ten eerste alles aan doen om zoveel mogelijk (zo niet alles) financieel terug te vorderen (met name vliegtickets). Ten tweede gaan we alles in het werk stellen om dit jaar nog op tour te gaan. Waarheen, hoe, wanneer, etc. dat gaan we natuurlijk bekijken.
Vertrouw ons er op dat het mooi gaat worden.
Groeten,
Costin, Douwe, Hans, Henry, Jan, Maikel, Marcel en Stephan.
Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.