Verslag Dukes 1 tegen Amstelveense RC

 In Clubnieuws, Dukes in Media, Nieuws Senioren

Door de nipte overwinning op Amstelveense RC – het wedstrijdverslag uit het Brabants Dagblad staat hieronder – staat Dukes 1 met nog twee wedstrijden te spelen nog steeds op de derde plaats in de Trophy poule van de Ereklasse met vier punten achterstand op datzelfde Amstelveen.

Het doel is om de Trophy finale op 18 april te spelen tegen koploper RC Eemland.

Om dit te bereiken moeten er dus punten gepakt worden in de laatste twee wedstrijden: 28 maart in Middelburg tegen de EZRC Oemoemenoe en 4 april in de thuiswedstrijd tegen de Delftse Studenten van DSR-C. Concurrent Amstelveen speelt nog 1 wedstrijd (thuis tegen RC Eemland).

Succes mannen!

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.