Verslag Junioren

 In Clubnieuws, Nieuws Jeugd

Juniorten 1 – URC 1: 5 – 36

Dit weekend verloor Junioren 1 verassend ruim van URC. “Tot 10 minuten voor het einde van de wedstrijd ging het gelijk op en dacht ik: we gaan winnen”, vertelde onze verslaggever, “maar ineens was het afgelopen met ons en ging URC er helemaal overheen”.

De eerste helft verliep redelijk in balans met een lichte boventoon voor URC. Bij rust stond URC met 1 try voor. We hadden goede hoop dat onze Dukes in de tweede helft door zouden drukken. Maar wat volgde was een collectieve sportieve “meltdown” aan de kant van de Dukes. Het gevolg; een ruime overwinning voor URC.
Sport kent vele gezichten en laten we ervan uit gaan dat dit een eenmalige uitglijder aan onze zijde was.

De komende week zullen onze spelers  zich mentaal oprichten en zich revancheren als Eemland op bezoek komt.
Komende zaterdag, voor de wedstrijd van Dukes 1, thuis tegen RC Eemland. Lekker veel publiek, ga ervoor!

Junioren 2 – Breda RC 2:  88 -10

Vanaf het begin van de wedstrijd domineerde onze ijzersterke formatie. Aangemoedigd door vele teamgenoten en fanatieke ouders. Een lekkere pot rugby met een verrassend goeie scheids :).

Junioren 3 v. URC 2: 10 – 76

Wat al een aantal weken opvalt is dat de junioren in team 3 met een positief en gedreven rugby spelen tot en met het fluitsignaal. Ondanks dat ze “dik” verliezen. Zo kun je je ontwikkelen en tegelijk leuk terugkijken op een verloren wedstrijd. Eén van de spelers heeft deze zaterdag zelfs de wedstrijd van zijn leven gespeeld.

We ontvingen nog een mooi verslag van de spannende uitwedstrijd tegen ‘t Gooi op 11 januari. Dat staat hieronder.

Contact

Laat uw naam, emailadres en een bericht achter en wij nemen spoedig contact met u op.

Not readable? Change text.